Sunset Panorama

VIKAR

Bliv en hjælpende hånd for andre. Med et vikararbejde hos pluspleje kan du være med til at understøtte borgere som i deres hverdag er udfordret af handicap, alderdom eller sygdom. Dit arbejde hos os bliver en af de vigtigste bjælker i vores velfærdssamfund. Pluspleje er et vikarbureau som består af et hold af både pædagoger, SOSU-hjælpere og SOSU-assistenter samt andre sundhedsfaglige grupper.

Ansættelsesforløbet i Pluspleje er simpelt og nemt. Når du får arbejde hos Pluspleje, er alt forarbejdet gjort i form af overenskomster, kontrakter og formularer.

Du skal kun læse dine rettigheder igennem og underskrive, hvis du er enig i ansættelsesforholdene. Pluspleje følger vikarloven og er altid opdateret med de gældende love, overenskomster og øvrige reguleringer.

Pluspleje værdsætter vores personale og dette kommer også til udtryk i en god timeløn.

Når du er ansat i pluspleje, kan du selv vælge dine vagter i vores app-system, således at du kan tilrettelægge din egen kalender.

Inde på App’en fremgår de ledige vagter, hvor at du selv kan vælge, hvilke dage du ønsker at arbejde. Lønforholdene er bestemt ud fra, hvilke vagter du vælger at tage og på hvilke tidspunkter af døgnet du arbejder.