Sunset Panorama

OM OS

Vores vikarer er klar, og har altid tid til mere omsorg, og står klar med en hjælpende hånd, i presset situationer. Plus Pleje vægter højt at der bliver brugt den nødvendig tid hos de enkelte borgere. Vores vikar arbejder med en rehabiliterende tilgang med borgeren i centrum. Vores stab af sundhedsfaglige vikarer består af uddannede social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere og ufaglærte, som kan træde til med kort varsel. Det gælder både simpel vikardækning i forbindelse med sygdom eller ferie, men også i situationer, hvor der er behov for en specialiseret indsats over længere tid. Vi dækker alle typer sundhedsfaglige, psykiatriske og omsorgsmæssige tilbud, såsom: Hjemmepleje Plejehjem Bosted


PLUS PLEJE er opstået på baggrund af borgerens mangel på mere tid til omsorg og pleje. I takt med vi får flere ældre borgere, med behov for hjælp i daglig dagen. Så stiger mangelheden på kvalificeret vikar med de nødvendige kompentencer. Denne stor stigning kan føre til mangel på tid til de enkelte borgere.


I PLUS PLEJE er vores vision er ikke være en af de største leverandører af vikarer. Vores kerneværdier er at skabe mere tid til omsorg og pleje. Så det er med gode grunde og stolthed kan arbejde under vores slogan “TID TIL MERE”.

Vil du i kontakt med os?